FORTECH Hungaria Kft.

A FORTECH azzal a céllal jött létre, hogy több mint 20-év szakmai tapasztalatával komplex ipari megoldásokat nyújtson az autóipar/építőipar szereplői számára.

Mit gondolunk mi?

Minőség, szakértelem, tisztesség a cégünk hitvallása.
Ezen értékek vezérlik cégünket mind a gyakorlati kivitelezés, mind pedig az ügyfeleinkkel való magasszintű kapcsolattartás során.
Törekszünk arra, hogy olyat vállaljunk, amit, mind határidőben,  mind minőségben plusz költségek nélkül el tudjunk végezni.
Törekszünk arra, hogy megértsük ügyfeleink egyedi igényeit és szükségleteit.
Hisszük, hogy ez vezet a szoros, és hosszútávú üzleti kapcsolatokhoz.

Miért válasszon minket?

20 év szakmai tapasztalat

20 éves tapasztalatunk erős alapot biztosít a jelenben és a jövőben. Lehetővé teszi magas színvonalú szolgáltatások nyújtását az iparág kihívásaira.

Határidők betartása

A célunk, hogy precíz és időben történő szolgáltatásokat nyújtsunk, megfelelve az elvárásoknak. A megbízhatóság és hatékonyság vezérli munkánkat.

Utánozhatatlan minőség

Az elsőrangú ipari szolgáltatásokkal és kiváló minőségű ipari megoldásainkkal kiemelkedünk. A precizitás és elkötelezettség irányítja minden tevékenységünket.

Kiszámítható költségek

Az átlátható ipari szolgáltatások és tisztességes árazás biztosítja, hogy ne legyenek váratlan költségek. Elkötelezettek vagyunk az ügyfelek elégedettsége és a költséghatékonyság mellett.

Egyedi igények kielégítése

Rugalmas megközelítéssel és személyre szabott ipari szolgáltatásokkal biztosítjuk, hogy minden ügyfél egyedi elvárásainak megfeleljünk.

Küldetésünk

Minőségi szolgáltatás nyújtása

A Fortech Hungaria Kft. küldetése olyan ipari gép- és berendezés javítási, telepítési szolgáltatások nyújtása, melyek a legmagasabb minőségi szabványoknak felelnek meg. Elkötelezettek vagyunk az ügyfeleink  bizalmának kivívása iránt.

Ügyfélcentrikus megközelítés

A Fortech Hungaria Kft. hisz abban, hogy a sikeres üzleti kapcsolatok az ügyfeleink igényeinek mély megértésén alapulnak. Küldetésünk középpontjában az áll, hogy egyedi igényekre szabott ipari megoldásokat nyújtsunk.

Hatékony működés

A Fortech Hungaria Kft. elkötelezett a hatékony projektmenedzsment és működés mellett. Küldetésünk fő része, hogy olyan feladatokat vállaljunk, amelyeket határidőn belül képesek vagyunk sikeresen megvalósítani. 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.